Български Руский English

 

Image

Бунгала "Райски кът" в Ахтопол са създадени през 2009 година на територията на веченесъществуваща база. На територията и се намират 9 бунгала,като всяко от тях разполага с отделен санитарен възел,хладилник,телевизор.На верандата пред бунгалата има разположени маса и столове,за да могат гостите да се насладят на хладните вечери под сянката на старите смокини.

На територията на станцията има разположена детска площадка,за да може по всяко едно време нашите гости да са спокойни за своите деца и да се наслаждават пълноценно на почивката си. Предлагаме също така и паркоместа с денонощна охрана, които са безплатни за нашите гости. От разположените в административното бунгало кафе и снакс автомати може да си вземете топла или студена напитка,както и да се подсладите или заситите глада си. Масивното барбекю ви предлага възможноста да изпечете сочни пържолки. Интерне твръзката със световната мрежа ще ви държи в течение на всичко случващо се по света.

Плажа се намира на около 200 метра,като има два пътя до него. Единият е по отворенаскоро пешеходна пътека,а другият е автомобилен. При нужда нашите служители ще ви помогнат и упътят за всичко необходимо.

От сезон 2013 са направени нови подобрения по инфраструктурата с цел подобряване на комфорта за нашите гости ,а вече можем да предложим и климатици за нашите посетители,за да са прохладни ахтополските нощи.

От сезон 2015 година на ваше разположение е и каравана, намираща се на територията на базата. Разполага с места за 4 човека, телевизия, интернет, хладилник, газов котлон, домакинско обзавеждане, собствен санитарен възел, мивка, душ с топла вода, намира се непосредствено под дебела сянка.